Despre noi

Am ales o locatie unica, langa padure, aproape de principalul obiectiv turistic din Transilvania (Muzeul Civilizației Populare Tradiționale ASTRA – Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului).

Am conceput de la zero acest proiect si am gandit un design aparte atat interior cat si exterior, cu spatii vitrate mari, care sa ofere o priveliste relaxanta si memorabila clientilor spre padure. In plus, am amplasat in centrul restaurantului un semineu care incalzeste atmosfera, in special pe perioada anotimpului rece. Pe perioada anotimpului cald, terasa spatioasa va fi cu adevarat un loc unde toti clientii nostri pot sa se relaxeze si sa savureze, intr-un cadru perfect, delicioasele preparate.

Cunoscand avantajele cuptorului-grill Josper, am dorit neaparat sa il avem si in bucataria noastra, deoarece ofera o savoare unica si pastreaza fragezimea si suculenta carnii preparate la temperaturi ridicate, atent monitorizate de bucatari iscusiti.

Meniul a fost astfel gandit ca sa ofere celor care ne vor trece pragul o gama suficient de diversificata de preparate, bazate in special pe preparate la gratar. Astfel, preparatele cu carne frageda de vita, porc, rata, miel dar si peste si fructe de mare si nu numai, va vor surprinde prin gust si mod de prezentare. Sa nu uitam de Burgerii deliciosi care primesc si ei aceeasi savoare de la cuptorul-grilll Josper. Iar cand vine vorba de deserturi, v-am pregatit multe surprize delicioase.

Va asteptam cu drag sa va bucurati de avantajele oferite de acest local, special pentru Sibiu, si va asiguram ca suntem deschisi sa primim orice sfat care sa ne ajute sa imbunatatim continuu acest proiect.

  • Amplasare speciala, cu o terasa spatioasa si confortabila langa padure, departe de agitatia cetatii sibiene.
  • Cuptorul-grill Josper cu carbune de lemn care ofera o savoare deosebita preparatelor.
  • O gama variata si atent selectionata de vinuri.
  • Carnea speciala de vitel, vita, berbecut de Noua Zeelanda, optim maturata
  • Retete unice si delicioase atent urmarite si puse in opera de bucatari cu experienta